(A escena, els tres reis d’orient dels pastorets infantils assentats en una taula. Els patges no hi són. Hi ha un ordinador màgic a la sala. El rei Gaspar està […]

(A escena, els tres reis d’orient dels pastorets infantils assentats en una taula. Els patges no hi són. Hi ha un ordinador màgic a la sala. El rei Gaspar està navegant per internet)

Gaspar: Aahh!…Aahh!…Aahhh!…(pujant el to)

Melcior: Què passa?

Gaspar: Veig…veig…

Melcior: Què veus?

Gaspar: Una cosa!

Melcior: Quina cosa?

Gaspar: Una secret molt ben guardat!

Melcior: Com?

Gaspar: Mira, mira. Quina cosa més estranya. Estava mirant tranquil·lament i, de sobte… “zaasss!” Quin fenomen deu ser aquest?

Melcior: Ni idea. Baltasar, vols donar la teva opinió?

Baltasar: Molt…ben….dit!

 

Molt ben dit, si senyors. Ha arribat el dia de compartir amb vosaltres el secret que teníem tan ben guardat: ESTRENEM NOVA PÀGINA WEB DE COLÒNIES!

Aquí hi podreu trobar tota la informació que necessiteu! Per exemple… Has anat de colònies i no recordes quins grups has tingut? Busca-t’hi! No recordes si aquest cap de setmana tens esplai perquè has perdut el calendari? Descarrega-te’l! No ens coneixes i vols saber una mica d’història del grup? Te l’expliquem! I moltes altres coses que anirem millorant dia a dia per fer d’aquest recurs un espai que ens serveixi a tots: nens, nenes, joves, pares, mares, monitores i monitors!

Benvinguts a la nova pàgina web del Grup Colònies a Borredà.

Benvinguts a coloniesaborreda.cat!!!!