Ha arribat el moment més esperat de tot l’any! Donem el tret de sortida a les tandes de colònies d’aquest estiu 2018. Des del 25 de juny fins el 31 […]

Ha arribat el moment més esperat de tot l’any! Donem el tret de sortida a les tandes de colònies d’aquest estiu 2018. Des del 25 de juny fins el 31 de juliol, la casa de Colònies Pare Coll de Borredà es convertirà en un plató de cinema per on hi passaran personatges de tot tipus. Tots ells, acompanyats de petits actors i actrius disposats a donar-los un cop de mà per escriure el millor guió de la pel·lícula d’aquest estiu. 

Despertar-se amb música, la gimnàstica del matí, els jocs de pistes, el festival de la cançó, les tardes a la riera, les converses amb els monitors, les reunions de grup, els concursos de nit, la revetlla… i tot el què no es pot explicar en unes simples paraules. 

N’estem segurs que aquest estiu deixarà petjada, un cop més. I nosaltres, l’equip de monitors, està totalment a punt per començar a col·leccionar tots aquells moments que quedaran gravats dins les colònies de 2018. Us podem assegurar que de màgia, no en faltarà. 

Actors, actrius… llums, càmeres i acció! Que tingueu una bona tanda!