El dia 25 de juny 2018, la productora Borrefilms obria les portes al públic amb un únic (i molt greu) problema: tenien totes les pel·lícules que havien produït espatllades. Algunes estaven sense so, altres sense imatges, altres es veien molt malament...

El dia 25 de juny 2018, la productora Borrefilms obria les portes al públic amb un únic (i molt greu) problema: tenien totes les pel·lícules que havien produït espatllades. Algunes estaven sense so, altres sense imatges, altres es veien molt malament… fins i tot hi faltava diàleg en algunes! Sort en vam tenir del Mickey i la Minnie. Aquests dos personatges van aparèixer a Borredà per art de màgia i juntament amb els Dumbo, els Peter Pan, els Pinotxo, els Enanets, els Simba, els Balú i els Aladín vam aconseguir arreglar tota i cadascuna de les pel·lícules.  

Un total de 60 nens i nenes de P-5 a 2n i 12 monitors i monitores hem estat els autèntics protagonistes d’aquesta història durant els 7 dies de primera tanda.  

“Que la vida es transforma a Borredà ho sabíem”

… però, tant? 

Durant aquesta primera tanda hem recorregut els camins de Borredà seguint fletxes i passos barrats, hem tirat un dau en un taulell del joc de l’oca per tal de superar totes les proves, ho hem donat tot i més en les olimpíades i ens hem disfressat amb les nostres pròpies disfresses fetes a mà.

També ens hem convertit en venedors i compradors del mercat de Borrefilms, hem cantat cançons acompanyats del so d’una guitarra i ens hem deixat endur per la màgia dels contes explicades des del nostre teatrí. Me’n oblidava! Com no recordar la Patum improvisada i la nit dormint dins les tendes plantades al jardí de la casa? Us podria explicar moltes altres coses… Han estat uns dies increïblement fantàstics.  

Primera tanda acabada i Borrefilms continua. Aviat tindrem moltes més històries a explicar-vos! Us les perdreu?