Borrefilms encetava un segon capítol amb, ni més ni menys que, 71 protagonistes de 9 i 10 anys amb els 11 respectius monitores/es. La productora Borrefilms va convocar, a Borredà, […]

Borrefilms encetava un segon capítol amb, ni més ni menys que, 71 protagonistes de 9 i 10 anys amb els 11 respectius monitores/es. La productora Borrefilms va convocar, a Borredà, els millors directors de cinema amb l’objectiu de gravar les millors pel·lícules de la història i poder-les presentar als Òscars. Tot semblava anar rodat fins que un dels directors de cinema, l’Scot, els hi va intentar fer la guitza durant tots els dies. Els petits protagonistes van intentar no només treure les millors pel·lícules sinó que també van fer adonar al director de la validesa d’aquelles escenes.  

Després dels 10 dies a Borredà, superant tots els entrebancs i tenint clar l’objectiu que s’havien marcat, van aconseguir fer d’aquesta tanda, una tanda de pel·lícula on els nens i nenes, l’últim dia van poder gaudir de la seva pròpia estrena. 

Ells ja ho tenien clar des del principi:

“Perquè aquesta tanda serà genial, uns directors de cine fenomenals i no hi ha cap repte que no es pugui superar”

I així va ser!