Diferents productores cinematogràfiques participaven amb la seva pel·lícula als premis Borrefilms, coneguts arreu del món. El dia 12 de Juliol, durant la presentació de les productores nominades, el director i […]

Diferents productores cinematogràfiques participaven amb la seva pel·lícula als premis Borrefilms, coneguts arreu del món. El dia 12 de Juliol, durant la presentació de les productores nominades, el director i membre del jurat, Leonardo Di Capo, va perdre la memòria per un cop fort al cap. L’entrega dels premis era en pocs dies, el que va provocar que totes les productores juguessin brut per tal de convèncer al membre del jurat que la seva pel·lícula era la mereixedora del premi.  

Durant el transcurs dels dies les diferents productores: Tincart, Comsuembia, Cincgorgs, Quinsidral, Waiten Dos i Baixamunt van renunciar a les nominacions al adonar-se’n del seu joc brut. No obstant, parlant les unes amb les altres van decidir valorar tots els seus punts forts i unir-se les unes amb les altres per tal de crear la gran pel·lícula. Finalment, aquests 69 nens i nenes que formaven part de les productores van presentar la pel·lícula basada en tot allò que havien viscut durant aquells 10 dies a Borredà. I, efectivament, va ser la pel·lícula guanyadora dels premis Borrefilms 

Tots els participants ho recorden així:

“El que volem és que visquis aquest món fantàstic i ens mostris el millor de tu mateix mentre a fora tot va donant voltes. I viure-ho perquè mai s’acabi, memoritzant tot el què hem viscut junts. A Borrefilms amb tu”.