Els més grans de tots, van anar a per nota. Amb un total de 56 nens/es repartits en 6 grups i 10 monitors, van engegar aquesta 4a tanda disposats a […]

Els més grans de tots, van anar a per nota. Amb un total de 56 nens/es repartits en 6 grups i 10 monitors, van engegar aquesta 4a tanda disposats a endinsar-se en la història del cinema. Diversos estudiants de cinema de diferents parts del món es van trobar a Borredà per participar dins el festival de la teva vida. L’objectiu d’aquest festival era gravar tres curtmetratges a partir de situacions viscudes durant el dia a dia. Cinema mut, cinema Hollywood i cinema post-modern van ser les tres variants explicades per dos professionals del cinema. Amb les eines adquirides i disposats a tot, els tres curtmetratges es van presentar a la gran nit dels Òscars. Una nit que difícilment oblidaran.  

La banda sonora de la tanda sonava així:

“Però tots junts fins Borrefilms hem caminat. Perseguint el nostre nord. I si tots caiem tornem a recordar, que quan som a colònies podem ser lliures i anem creixent a poc a poc i omplim de vida els records d’un estiu que portem tots dins el cor “. 

Amb el final d’aquesta 4a tanda, Borrefilms tanca les portes d’aquest estiu 2018. Un altre any, objectiu aconseguit i amb molta nota. Tots i cadascun dels nens i nenes que han passat per Borredà s’enduen la motxilla molt més plena del que van arribar. I només esperem que serveixi per molt! 

Gràcies a totes/es per fer-ho possible!