Arriba el final I com cada any, arriba el final d’esplai. Deixem enrere aquest curs d’esplai 2017-2018 on des dels més petits als més grans han aconseguit tots els objectius! Els grills, els fotògrafs que […]

Arriba el final

I com cada any, arriba el final d’esplai. Deixem enrere aquest curs d’esplai 2017-2018 on des dels més petits als més grans han aconseguit tots els objectius! Els grills, els fotògrafs que han aconseguit trobar la fotografia més bonica del món. Les granotes s’han convertit en petits detectius per arribar a resoldre tots els casos que se’ls han posat a davant. Els estruços han descobert la veritable herència de la tieta Àgata. Les girafes han anat viatjant per les lletres de cançons catalanes de la història i els Camells han conegut i treballat totes les Apps del IGepi. Un total de 184 infants i joves i 42 monitors han format part d’aquest curs d’esplai 17/18. 

Després dels onze caps de setmana que hem passat junts, vam acomiadar el curs d’esplai el passat cap de setmana 20 i 21 d’abril a la casa de colònies La Sala de la Pobla de Lillet. Durant aquest cap de setmana ens trobem tots els grups d’esplai per celebrar l’èxit del curs d’esplai. Com cada any, ha estat un autèntic èxit que ens ha deixat amb moltes ganes de més. 

Però aquí no s’acaba res!

Els monitors i monitores estem molt carregats d’energia per començar a preparar les tandes d’estiu. Un altre any, venim carregats amb moltes sorpreses. Us ho perdreu? De veritat?