El 25 de juliol, 71 nois i noies de 1r i 2n d’ESO van ser els darrers a visitar el poblat d’Indigorg que els va fer retrocedir en el temps […]

El 25 de juliol, 71 nois i noies de 1r i 2n d’ESO van ser els darrers a visitar el poblat d’Indigorg que els va fer retrocedir en el temps fins a l’any 1855.

El gran cabdill de Washington havia reunit les tribus índies: els Naskapi, els Ottawa, els Cherokee, els Sioux, els Yurok i els Apache per firmar un tractat i comprar-los les terres. Un situació històrica que ha endinsat els joves a conèixer el món dels indis i, sobretot, el respecte al grup i l’amor a la naturalesa. No ha estat un moment fàcil pel poblat Indigorg, però sí que ha servit per aprendre de la importància de ser un/a mateix/a, atrapar els somnis, escriure el camí deixant petjada i ser feliç.

Amb aquesta tanda donem per finalitzades les colònies d’estiu a la casa de colònies de Borredà. El 15 d’agost començarem la ruta de Camells per l’Aragó i el País Basc, amb joves de 14 a 18 anys, per celebrar el 30è aniversari!

Esperem que acabeu de passar un bon estiu!