Enguany, Camells ha celebrat 30 anys del 15 al 24 d’agost. El Pueyo de Jaca (Aragó) ens va acollir durant els primers quatre dies, on vam poder gaudir dels magnífics paisatges […]

Enguany, Camells ha celebrat 30 anys del 15 al 24 d’agost.

El Pueyo de Jaca (Aragó) ens va acollir durant els primers quatre dies, on vam poder gaudir dels magnífics paisatges naturals del Pirineu Aragonès. Allà vam fer excursions als Ibones Azules i als Ibones Sabocos, a més d’altres activitats típiques de colònies realitzades per l’entorn.

Com és tradició, quan estem d’aniversari, trepitgem el País Basc. Durant els darrers dies vam visitar ciutats emblemàtiques com Bilbao, Guernica, San Sebastian i Vitòria; a més de banyar-nos al mar Cantàbric en una platja de Mundaka i veure l’ambient de la Semana Grande de Bilbao. El pastís d’aniversari i la revetlla van ser els dos elements festius que van posar punt i final a la ruta dels 30 anys.

Una vegada més, ha estat fantàstica. De fet, tenim clar que Camells és un gran invent!