El campament Indigorg segueix rebent visites i el dia 15 de juliol va ser el torn de 72 nens i nenes de 5è i 6è de primària. El grup va […]

El campament Indigorg segueix rebent visites i el dia 15 de juliol va ser el torn de 72 nens i nenes de 5è i 6è de primària. El grup va ser citat pels Iowadà, caps del campament indi de tribus de nadius americans, per tal de trobar la pau entre elles.

La qüestió és que les tribus són molt diferents: els Naskapi destaquen per la seva habilitat en la caça, els Ottawa són bons comerciants, els Cherokee són oberts de ment i tenen contacte amb l’home blanc, els Sioux tenen facilitat per adaptar-se a les noves circumstàncies, els Yurok són autèntics recol·lectors i pescadors i els Apache són els més ferotges i experts en sobreviure al desert. Això fa que sigui un campament molt divers, les tribus es feien la guitza i els caps no ho suportaven. Davant d’aquesta situació, van tenir clar que havien de demanar ajuda, per calmar la situació i aconseguir conviure pacíficament.

Durant aquests deu dies han aconseguit establir la pau entre les tribus i, a la vegada, han conegut, de ben a prop, el dia a dia dels indis. Han gaudit dels magnífics paratges naturals, han jugat, han fet amics i han cantat junts:Sóc d’un poblat indi que fa que els somnis revisquin sota el gran sol ixent!