Ep! Que s’acosta el Nadal… esteu preparats? Aquestes festes el Grup Colònies a Borredà prepara la representació de “El Petit Pessebre vivent” al Claustre del Convent de Sant Francesc de Berga. Es realitzarà […]

Ep! Que s’acosta el Nadal… esteu preparats?

Aquestes festes el Grup Colònies a Borredà prepara la representació de “El Petit Pessebre vivent” al Claustre del Convent de Sant Francesc de Berga. Es realitzarà els dies 1, 2 i 3 de gener de 2021 en horari de 17 a 20h de la tarda.

L’activitat està destinada a infants, nens i nenes de P5 a 6è de primària i estarà formada per un conjunt de nou quadres bíblics, com per exemple el cens, els romans, els Reis, el Mercat, la Sinagoga o el Portal de Betlem. 

Repartirem tots els participants en els diferents quadres, i els nens i nenes hauran de jugar a representar el que passa a l’escena. 

Vols ser una de les figures del nostre particular pessebre? Com ho he de fer?

Del dilluns 22 al dijous 25 de novembre de 2021, s’obrirà el procés d’inscripció on-line a través d’un formulari que trobareu en aquesta mateixa web (wwww.coloniesaborreda.cat). Els dies 24 i 25 de novembre de 17 a 20h de la tarda, també serem al local per ajudar a aquelles famílies que necessitin fer la inscripció de manera presencial. 

Tota la informació de l’activitat es donarà a conèixer a la reunió de famílies que es realitzarà el proper 9 de desembre de 2021 a les 20.30h del vespre al local de l’entitat (C/Cervantes, 25 baixos de Berga).

Us hi esperem!