Un any més, a Colònies Borredà farem ESPLAI!Quan encara estem assaborint l’èxit de les 6 tandes de Colònies d’aquest estiu i dels Camells, en què hem superat de manera excel·lent […]

Un any més, a Colònies Borredà farem ESPLAI!
Quan encara estem assaborint l’èxit de les 6 tandes de Colònies d’aquest estiu i dels Camells, en què hem superat de manera excel·lent tots els entrebancs que les mesures contra el COVID ens ha imposat, a Colònies a Borredà no ens aturem ni un instant i ja preparem l’Esplai 2021/2022.

Vols venir a l’Esplai de Colònies a Borredà?
Si la teva resposta és que “sí”, ja pots venir a inscriure’t.

El dijous 16 i el divendres 17 de setembre, entre les 17:00 i les 20:00 h, serem al local de Colònies a Borredà, al Carrer Cervantes 25 baixos de Berga, per què vinguis a fer la inscripció per participar del nostre Esplai. Un esplai que comença aquest setembre i finalitzarà a finals d’abril del 2022.

L’esplai permet que infants i joves d’entre 5 i 18 anys, es puguin trobar unes hores durant un cap de setmana de cada mes, i compartir jocs, cançons, manualitats, experiències i diferents activitats que els monitors de Colònies a Borredà preparem amb molta il·lusió, per què estar amb nens i joves és el què dóna sentit a la nostra entitat.

T’esperem al local, el 16 i 17 de setembre, no t’ho perdis!
L’esplai té SENTIT, donem-li VALOR!