Què seria d’un Nadal sense àngels ni dimonis, sense pintures ni purpurina? Res, oi? El Nadal és tradició i Pastorets, i per aquest motiu des del Grup Colònies a Borredà […]
Què seria d’un Nadal sense àngels ni dimonis, sense pintures ni purpurina? Res, oi? El Nadal és tradició i Pastorets, i per aquest motiu des del Grup Colònies a Borredà tornem a apostar per aquest projecte nadalenc amb els més menuts de la ciutat i la comarca.
Uns 90 nens i nenes faran possible les representacions de ‘Uns Pastorets Infantils’ els propers 28 i 29 de desembre al Teatre Municipal de Berga. Els més xics s’encarregaran de fer els diferents balls d’àngels, dimonis i pastors, mentre que els de cinquè i sisè seran els puntals del repartiment, representant alguns dels papers de l’obra.
Els acompanyen una quarantena de monitors i monitores que aquests dies s’encarreguen d’ultimar els darrers assajos i deixar-ho tot a punt pel gran dia. S’ens dubte, un cap de setmana on la protagonista és l’il·lusió.
Les funcions dels Pastorets infantils de Colònies a Borredà seran dissabte 28 de desembre a les 18h de la tarda i diumenge 29 de desembre a les 11h del migdia. Les entrades es poden comprar per internet a coloniesaborreda.cat o una hora abans de la funció a la guixeta del Teatre Municipal.