El dissabte 5 d’octubre es va celebrar l’inici de l’esplai 2019-20 amb pares, mares, infants, joves i l’equip de monitors/es. Va ser una trobada per informar sobre el funcionament del […]

El dissabte 5 d’octubre es va celebrar l’inici de l’esplai 2019-20 amb pares, mares, infants, joves i l’equip de monitors/es. Va ser una trobada per informar sobre el funcionament del nostre esplai i per presentar els equips de monitors i monitores de cada grup: els grills (p5,1r i 2n), les granotes (3r i 4t), els estruços (5è i 6è), les girafes (1r i 2n ESO) i els camells (3r i 4t ESO, 1r i 2n BAT).

Aquest any més de 190 infants i joves gaudiran d’activitats variades (jocs de gran grup, manualitats, joc de pistes, col·laboracions amb entitats de la ciutat, debats, contes, disfresses, excursions…) per Berga o al mateix local de colònies.

L’esplai acabarà a la Pobla de Lillet, on tots els grups passarem un cap de setmana a la casa de colònies de La Sala, per tancar el curs d’esplai. Serà llavors que donarem pas als 45 anys de les colònies d’estiu!