El dia 28 de juny, 56 nens i nenes de P5, 1r i 2n de primària arribaven al poblat indi, Indigorg, on la gran cabdill, les dues xamans i les sis […]

El dia 28 de juny, 56 nens i nenes de P5, 1r i 2n de primària arribaven al poblat indi, Indigorg, on la gran cabdill, les dues xamans i les sis tribus: Sol Ixent, Bec d’Àliga, Fletxa Negra, Arc Trencat, Núvol Roig i Clar de Lluna, els rebien amb els braços ben oberts.

Ben aviat, gràcies a la unió de cada una de les boles que els infants havien cuidat a casa, van crear un collaret gegant pel tòtem del poblat. Aquest penjoll va donar-li veu, convertint-lo en un element màgic i ben especial per a tots.

Al so de la cançó: “Desperta tòtem màgic, els indis som aquí, volem escoltar el que ens vulguis dir“, el tòtem es despertava i dia rere dia ens explicava un munt de coses sobre el poblat Indigorg. Ell és qui ens ha ajudat a conèixer de ben a prop la manera de viure i vestir dels indis; a jugar, cantar i ballar entremig de les tendes amb un munt de plomes de colors al cap i a orientar-nos pel bosc, mentre gaudíem del paisatge i ens refrescàvem amb l’aigua del riu.

Han estat uns dies increïblement fantàstics!

La primera tanda ha finalitzat, però aviat tindrem noves històries del poblat Indigorg! No us les perdeu!