Dissabte 8 de juny a la tarda, el pavelló de Suècia de Berga s’omplia de gom a gom, per la bona assistència de les famílies, a la reunió informativa de […]

Dissabte 8 de juny a la tarda, el pavelló de Suècia de Berga s’omplia de gom a gom, per la bona assistència de les famílies, a la reunió informativa de les colònies d’estiu.

Un xou interpretat per l’equip de monitors i monitores va donar a conèixer “Indigorg”, el títol de les colònies d’aquest estiu. La casa de colònies de Borredà es transformarà en un poblat indi, per tal que infants i joves que el trepitgin, s’emportin bons moments per recordar. A més a més, també es van presentar els equips de monitors i monitores de les quatre tandes  i l’equip de la ruta de Camells.

Per acabar, les famílies van conèixer el funcionament de les colònies mitjançant un vídeo de conceptes visuals, creat per l’equip de monitors i monitores, i una reunió amb les persones responsables, per explicar aquells aspectes més concrets de cada tanda.

Ens veiem ben aviat!