Dates de les Colònies d’estiu a Borredà i la Ruta de Camells 2024 Esteu a punt per la notícia que tots estàveu esperant?   Nens i nenes, pares i mares, […]

Dates de les Colònies d’estiu a Borredà i la Ruta de Camells 2024

Esteu a punt per la notícia que tots estàveu esperant?

 

Nens i nenes, pares i mares, avis i àvies, oncles i, monitors i monitores… ja tenim les dates en què gaudirem de les Colònies d’estiu a Borredà i de la ruta de Camells d’aquest 2024!
  • Comencem amb la primera tanda: del 25 de juny al 2 de juliol, per els nens i nenes de les edats que cursen I5, P1 i P2.
  • Seguirem amb la segona tanda: del 3 a l’11 de juliol. Per els nens i nenes de les edats que cursen P3 i P4.
  • Tot seguit, la tercera tanda: del 12 al 20 de juliol. Els nens i nenes de les edats que cursen P5 i P6.
  • En acabar la tercera, arriba la quarta tanda: del 21 al 29 de juliol, per els nens i nenes de les edats que cursen 1er d’ESO.
  • I ja acabarem les tandes a Borredà amb la cinquena: del 30 de juliol al 7 d’agost. Per els nens i nenes que cursen 2on d’ESO
  • I finalment, acabarem l’estiu amb la gran ruta de Camells: del 15 al 24 d’agost, ens posarem en ruta amb els més grans!

 

Així que si voleu planificar el vostre estiu, aquí us deixem les dates de Colònies i Camells per tal que us pugueu organitzar i començar a il·lusionar-vos amb passar uns dies màgics amb els amics i amigues, i els monitors i monitores de Colònies a Borredà.

Properament us informarem de quan i com farem les inscripcions i, de les trobades per explicar les diferents tandes.

Estigueu atents a la nostra web i a les nostres xarxes!

 

Els socis/es donades d’alta fins el 2 de febrer de 2024, tindran l’avantatge d’apuntar-se amb antelació.

L’Equip de Colònies a Borredà.