Famílies, posem en marxa la ruta dels Camells del mes d’agost! Per això, durant aquest mes de febrer, haurem de resoldre un parell de qüestions molt importants amb vosaltres. En […]
Famílies, posem en marxa la ruta dels Camells del mes d’agost!

Per això, durant aquest mes de febrer, haurem de resoldre un parell de qüestions molt importants amb vosaltres.

En primer lloc, us informem que el dimarts 21 de febrer, a les 20:30 h al local de l’entitat del Carrer Cervantes de Berga, farem la reunió amb les famílies, en la qual explicarem els detalls sobre la ruta d’aquest estiu que farem del 15 al 24 d’agost per la Garrotxa, Catalunya Nord i Alt Empordà.

Si esteu interessats en saber com és la ruta, què s’hi treballa i per què és tant interessant i atractiu pels vostres joves, no podeu faltar a aquesta reunió.

 

En segon lloc, aprofitem per avançar-vos els dies de les inscripcions a la ruta, ja que no tenim temps per perdre.

Camells inscripcions

El dijous 23 de febrer, es podran apuntar els joves que siguin socis o que participin a l’Esplai. I el divendres 24 de febrer, podran apuntar-se tots aquells que no siguin socis i no gaudeixin de l’Esplai.

Així que si sou joves i voleu viure una experiència única amb altres joves aquest estiu, no podeu deixar passar l’oportunitat de gaudir de la ruta de Camells. Us hi esperem!