Som-hi! Arrenca l’Esplai 22-23 Tot just fa un mes i mig que hem acabat les tandes de Colònies a la casa de Borredà i la ruta de Camells, i ja […]

Som-hi! Arrenca l’Esplai 22-23

Tot just fa un mes i mig que hem acabat les tandes de Colònies a la casa de Borredà i la ruta de Camells, i ja hi tornem a ser… arrenquem l’Esplai 2022/2023!

Més de 170 nens i joves d’entre 5 i 18 anys, repartits en 5 grups, formaran part aquest curs de l’Esplai de Colònies a Borredà. Acompanyats de 24 monitors, grills, granotes, estruços, girafes i camells, viuran l’experiència de l’esplai compartint jocs, cançons, reflexions i sobretot, aprenent i omplint-se de VALORS.

Per què l’esplai és un espai on els nens i joves aprendran valors, creativitat, treball en equip, participació, esperit crític, descoberta i autoconeixement en un marc de relació i un entorn saludable, basat en el respecte, la tolerància i la responsabilitat. L’Esplai és una proposta educativa en el lleure, enriquidora, que val la pena per què fomenta el creixement personal i conèixer noves persones, fer nous amics i amigues, en un ambient únic.

Arrenca l’Esplai! Desitgem que sigui per a tots, una experiència inoblidable.