Aquest estiu ha estat atípic pel Grup Colònies a Borredà ja que no s’han pogut portar a terme les quatre tandes de colònies d’estiu, tal com era habitual. Tot i […]

Aquest estiu ha estat atípic pel Grup Colònies a Borredà ja que no s’han pogut portar a terme les quatre tandes de colònies d’estiu, tal com era habitual. Tot i així, sí que ha estat possible realitzar la ruta de Camells 2020.

La ruta en sí, però, també s’ha hagut d’adaptar a la situació actual d’emergència sanitària. A diferència dels altres anys que es combinava muntanya i platja, enguany s’ha estat únicament a un indret, concretament a la casa de colònies AINA a Canillo (Andorra). Les seves instal·lacions han permès complir amb les mesures preventives per evitar el contagi de la COVID, realitzant diferents activitats pels espais de la casa i el seu entorn natural proper.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és IMG-20200829-WA0032-1024x768.jpg

Així doncs, del 19 al 28 d’agost, més de 90 joves han gaudit de la ruta de Camells a Canillo. Les caminades i excursions han tingut un pes important a la ruta, com ara al santuari de Meritxell o a l’esglèsia de St. Joan de Caselles o les excursions a la Vall dels Rius o a la Vall d’Incles. Per altra banda, no hi han faltat activitats típiques de colònies com és el Festival de la cançó, el debat, cants, danses, la celebració, l’Hereu i la Pubilla, la revetlla o el judici del Serapi.

La ruta 2020 ha estat tot un èxit i amb les maletes plenes de complicitat, emocions i moments únics, podem dir ben orgullosos que els joves de Camells han tornat a casa.