Us informem que, a causa del moment actual que estem vivint amb la Covid-19, aquest estiu, ens sap molt greu, però no podrem realitzar les 4 tandes de colònies a […]

Us informem que, a causa del moment actual que estem vivint amb la Covid-19, aquest estiu, ens sap molt greu, però no podrem realitzar les 4 tandes de colònies a Borredà. Per tant, excepcionalment queden suspeses.

Aquesta decisió l’hem presa des de la responsabilitat que ens porta a voler garantir unes activitats segures en l’àmbit de salut pels vostres fills i filles. Així i tot, el 2020 és un any especial, ja que celebrem els 45 anys de Colònies a Borredà. Estigueu tranquils que en el moment que es pugui ho celebrarem en un altre format.

En tot moment estem pendents de les informacions i indicacions  que arriben des de la Direcció General de Joventut i d’acord amb el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, per poder actuar dins el marc legal i de seguretat per la salut de les persones, per realitzar activitats d’educació en el lleure.

També estem en contacte amb els organismes locals com l’Ajuntament i altres entitats de Berga que es dediquen a realitzar la mateixa tasca, per actuar de la manera més convenient.

Els monitors i monitores continuem treballant en format online, adaptant-nos a aquest nou escenari i estudiant noves formes de realitzar activitats, sempre i quan es puguin portar a terme amb les mesures i restriccions necessàries.

Estem treballant la idea i amb col·laboració amb altres entitats de la nostra ciutat, per preparar algun tipus de casal d’estiu,  per poder oferir i alhora aportar solucions a les famílies que ho necessitin, o possibilitats d’activitats en grups reduïts. Estigueu tranquils que en la mesura que tinguem més informació us la comunicarem.

També com a entitat s’ha pres la decisió d’ajornar els cobraments de socis per més endavant, i així fer costat a les famílies i aportar una mica d’aire a nivell econòmic.

Us adjuntem aquest vídeo, que els monitors i monitores us volem oferir, ja que per a nosaltres la lletra de la cançó, té molt de sentit, contingut i estimació envers el sentiment que per a nosaltres representa no poder fer colònies aquest estiu. Sens dubte serà un estiu ben diferent i en la nostra trajectòria no ens havia passat mai.

Que aquest retorn a una nova normalitat, ens faci donar valor a tot allò que realment és important, i amb el fulard penjat al coll continuarem treballant amb més força que mai, per tot aquest món de l’educació en el lleure amb infants i joves, ja que per nosaltres és molt important i el volem viure i fer viure amb el màxim de sentit.

Moltes gràcies per la vostra confiança i salut a tots, ens veiem aviat!