Tens ganes de passar deu dies d’estiu fent ruta amb joves d’entre 3r d’ESO i 2n de Bat? T’agrada la muntanya i la platja? Vols conèixer gent de la teva […]

Tens ganes de passar deu dies d’estiu fent ruta amb joves d’entre 3r d’ESO i 2n de Bat? T’agrada la muntanya i la platja? Vols conèixer gent de la teva edat? Doncs et tenim una bona proposta!

Vine i informa’t a la reunió que serà el 30 de gener a les 21h al local del Grup Colònies a Borredà (C/Cervantes, 25, baixos) per a les famílies i joves interessades. Us informarem dels llocs de la ruta, els dies, el preu, les activitats, … i si us quedeu amb dubtes, també us els resoldrem.

Si us agrada la ruta i no us la voleu perdre, les inscripcions seran al 8 de febrer pels que assisteixen a l’esplai i al 9 de febrer a les 17h pels socis de l’entitat i a les 18h per a la resta de joves.