La il·lusió dels més petits, protagonistes a “Uns Pastorets Infantils” de Colònies a Borredà.  Els dies 29 i 30 de desembre, 117 nens i nenes d’entre 5 i 12 anys, […]

La il·lusió dels més petits, protagonistes a “Uns Pastorets Infantils” de Colònies a Borredà. 

Els dies 29 i 30 de desembre, 117 nens i nenes d’entre 5 i 12 anys, van pujar a l’escenari del teatre municipal de Berga, per posar-se a la pell del seu personatge. Àngels pintors de núvols, Reis que busquen l’estel, uns Romans exigents, uns Dimonis entremaliats, i uns Pastors i unes Pastores molt eixerides, assajaven de valent dies abans perquè tothom pogués gaudir sobre l’escenari.

Darrera els decorats, un sol objectiu: transmetre i fer conèixer la tradició dels Pastorets entre els més petits, i passar una bona estona fent noves amistats durant les vacances de Nadal.

Un any més es va omplir el teatre de gom a gom i com a novetat, els nois i noies de 1r i 2n d’ESO de l’esplai van voler-hi participar, donant la benvinguda a tots els assistents, tocant i cantant Nadales.

Esperem, doncs, que hagueu gaudit molt d’aquests petits grans artistes! Aquí en teniu un breu resum.