L’any 2004, amb l’adquisició i l’ampliació del local social de l’entitat,  es va iniciar la campanya JuntsXcrèixer, per donar suport al grup, es van crear els socis/es. El projecte no s’ha aturat mai, i en aquest moment pensem que se li ha de donar la importància que li pertoca.

Pel grup hi ha passat molta gent, a ningú li ha deixat indiferent el seu pas per l’entitat, tots formem part de la història d’aquest grup, que aviat farà 50 anys!

Creiem que una entitat amb tot el bagatge al llarg d’aquests anys, i que segueix tan viva com mai, continua creixent amb participants, tandes, activitats, i projectes.

Amb cada aniversari de l’entitat, s’ha anat deixant una petjada, iniciant projectes nous els quals s’han anat seguint.

La nostra entitat és una entitat sense ànim de lucre, de voluntariat, d’eduació en el lleure, amb la qual ens agrada viure el nostre temps lliure donant-li un sentit.

Amb la nostra tasca educativa, trobem molt significatiu el fet d’acompanyar els petits a fer-se grans.

Ens agrada implicar-nos socialment al nostre lloc on vivim, organitzem activitats al llarg de tot l’any.

Amb les colònies i esplai… ens agrada passar-ho bé i fer-ho passar bé.

Amb aquest projecte de JuntsXcrèixer, si ets algú que ha passat per colònies, sabràs el que s’hi ha viscut i el que t’ha aportat. Per tan, estàs donant suport i valor a aquesta gran tasca que és acompanyar en el creixement d’una persona.

Implicar-t’hi, vol dir que ens ajudaras a fer viure somnis als infants, perquè hi puguin participar, a ensenyar i fer viure valors, i en definitiva, a procurar deixar el món, una mica millor de com l’hem trobat.

Implicar-te val la pena, és necessari, útil i te l’agraïm.

Finalment, si aquest món t’agrada i li reconeixes la seva importància, et convidem a fer-te soci/a.

L’alta de soci quedarà formalitzada amb el pagament de la primera quota, que es realitzarà amb targeta un cop s’hagi omplert el formulari. A partir d’aquí, les següents quotes es cobraran anualment a través del banc amb previ avís.

  "Si desitja col·laborar amb una quota superior, indiqui l'import"

  € anuals

  DADES DEL SOCI O SÒCIA (si el soci és un infant, dades de l’infant)

  Dades Bancaries

  Prement el botó, acceptes els termes i condicions adjunts a la Politica de Privacitat

  junts x crèixer