La Ruta de Camells

Les rutes d’estiu de Camells són per diferents indrets de Catalunya, combinant activitats de mar i muntanya.

Més enllà de Borredà

Camells, el grup de joves de l’entitat, sorgeix al 1990 com a objectiu de continuar les activitats d’estiu pels joves que, per edat, ja no poden anar de colònies.

Edats

La ruta de Camells està oberta a tots els nois i noies de 3r d’ESO fins a 2n de batxillerat.

Més informació de Camells

Camells és el grup de joves de l’entitat que va sorgir al 1990. Fins a aquest any, molts nois i noies anaven de colònies a Borredà, però només fins als 14 anys. Camells va donar l’oportunitat de continuar fins als 17 anys, però no fent unes colònies com ja havien fet durant anys, sinó fent una ruta pel nostre país utilitzant diferents albergs i cases de colònies.

Les rutes de l’estiu de Camells cada any són per diferents llocs, però sempre combinen un lloc de muntanya amb un de platja. Així s’ha anat a llocs com la Vall d’Aran, Vall de Boí, Núria o Andorra i també a Girona, la Costa Brava, Barcelona, el Penedès o la Costa Daurada. Per celebrar el 10è, el 15è, el 20è i el 25è aniversari de Camells –1999, 2004, 2009 i 2014, respectivament – es va anar, excepcionalment, al País Basc.

I aquest 2014 ens va regalar un moment molt important. Ens és reconeguda la tasca de Camells amb el Premi d’Itineratge atorgat per la Fundació Lluís Carulla dins dels premis de Joventut i Lleure de Catalunya amb “Camells, un gran invent!”.

Descobrint món

La ruta de Camells està oberta a tots els nois i noies de 3r d’ESO fins a 2n de BAT. El 2014, coincidint amb el 25è aniversari, per primera vegada es va anar al Pueyo de Jaca (Aragó), on vam poder gaudir d’unes magnífiques vistes i rutes pels Pirineus Aragonesos; i al País Basc on vam visitar les capitals basques, la ciutat agermanada amb Berga, Guernika-Lumo, i la costa Cantàbrica.

Llibret 25è aniversari

El podeu descarregar aquí